Упис 2023

sobraćajno-tehnička škola 12 februar

Драги ученици осмог разреда и поштовани родитељи,

 

У предстојећој школској години врата Саобраћајно – техничке школе “12. фебруар” су отворена са понудом атрактивних занимања и доброг образовања. У нашој школи можете похађати добру теоријску наставу базирану на квалитетним традиционалним основама и актуелним савременим токовима и методама. Богата и квалитетна практична настава је део нашег рада са ученицима и одвија се у реномираним предузећима са којима школа успешно сарађује.

 

Међу понуђеним занимањима можете одабрати она која ће вас одвести путем запослења одмах након завршетка средње школе, али и занимања која ће вам отворити једна друга врата, врата атрактивних виших школа и факултета из различитих области: саобраћаја, машинства, заштите животне средине, физичке културе, права, економије…

Број места је ограничен, зато одлучите на време и бирајте да постанете део наше школе и наше образовно-васпитне породице.

Срдачан поздрав, ВИДИМО СЕ НА УПИСУ!

Мисија школе

Мисија наше школе јесте да пружимо квалитетно стручно образовање, ученицима, како би стекли знања и вештине за успешно запосљавање и даље образовање.

Циљ и вредности школе

Наша школа има за циљ развој ученика не само у академском снуз, већ и у личном и професионалном. Негеујемо вредности као што су квалитет стручног образовања, иновативност – различите пројекте и активности које школа организује.

Scroll to Top